Karriär

C J är ett modernt och expansivt företag och våra medarbetares engagemang och delaktighet i byråns utveckling värderas högt. Vår uppfattning är att tydlighet, prestigelöshet, social kompetens och samarbetsförmåga är viktiga förutsättningar för att skapa ett bra arbetsklimat. Vi eftersträvar en god sammanhållning och teamanda och vi anordnar regelbundet sociala aktiviteter för våra medarbetare. Vi brinner för humanjuridiken och för mötet med människor.
Därutöver har vi ett genuint intresse för affärsmässighet och nytänkande. För att bistå våra klienter med bästa möjliga rådgivning ställs höga krav på såväl byrån som på alla medarbetare. Viktiga egenskaper är en strävan att alltid leverera juridiskt arbete av toppkvalitet. Våra medarbetare ska ha hög social förmåga, goda betyg från juristutbildningen och gärna erfarenhet från förvaltningsrätt, tingsrätt eller annan juridisk arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder en proffsig och utvecklande miljö som ligger i humanjuridikens framkant.

Att ha en rolig, utvecklande och trivsam arbetsmiljö är en självklarhet för oss på C J.

Låter det intressant och vill du bli en av oss? E-posta ditt CV tillsammans med personligt brev och betyg till info@cjadvokat.se.